Hoppa till huvudinnehåll

Ridlärare till Klagshamns Ryttarförening

Ridlärare till Klagshamns Ryttarförening

Vill du vara en del av vår verksamhet på en av Sveriges bästa ridskolor? Vi söker dig som har lägst RIK 0 med god hästvana och pedagogiska kunskaper samt är positiv, engagerad och har passion för att undervisa.
Klagshamns Ryttarförening är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och blev utnämnd till ÅRETS RIDSKOLA 2020. Vi finns på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar och utebanor intill havet samt en nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus som vi flyttade in i 2015.
Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sätter hästar och elever i första rum och där vi alla från stallpersonal till verksamhetschef jobbar tillsammans.
Våra värdegrundsord är KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE. Dessa präglar hela vår verksamhet. Föreningen erbjuder verksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett utbildningsnivå, men vår huvudsakliga målgrupp är barn och ungdomar. Det finns också tävlingsverksamhet för lektionshästarna.
Du som söker ska vara en positiv person med mycket god pedagogisk och social förmåga. En självklarhet är att du tycker om att ta ansvar och att samarbeta med andra. Du tycker själv att ett bra arbete är gjort när ridskoleeleverna är nöjda. Utbildningskvalitén är hög och stämningen är god.
Vi söker ridlärare för lördagar och söndagar och du kommer att ha lektioner både teoretiska och praktiska samt det arbete som hör till före och efter. Det är lektioner för barn och en grupp för autistiska barn/ungdomar.
Vi sätter stort värde på ledaregenskaper samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ridläraryrket.
Tjänsten är en timanställning med arbete lördag em samt söndag fm. Lön enligt avtal. I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Tillträde enligt överenskommelse i augusti 2024.
Vill du veta mer? Kontakta verksamhetschefen Maria Gudmundsson via telefon 0709-413646 eller mail maria@krf.nu.
Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu eller Klagshamns Ryttarförening, Badvägen 28, 218 54 Klagshamn. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi hoppas höra från dig!
Varma hälsningar Klagshamns Ryttarförening