Hoppa till huvudinnehåll

Medarbetare till Klagshamns Ryttarförening

Medarbetare till Klagshamns Ryttarförening

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team!

Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden kamratskap, respekt och glädje speglar allt vi gör.
Vi är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och nu vi letar vi efter dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet till en av de bästa! 2020 fick vi även utmärkelsen Årets Ridskola. Vi finns strax utanför Malmö på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar, utebanor intill havet samt en nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus.
Som medarbetare på Klagshamns Ryttarförening är du en viktig tillgång till ridverksamheten eftersom du bidrar till att hästarna omhändertas på ett professionellt sätt. Självklart är du hästkunnig och sätter hästens välbefinnande i centrum.
ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i vår arbetsgrupp där vi alla jobbar tillsammans och fokuserar på att sätta hästar och elever i första rum.
Du kommer att jobba i stallet med de arbetsuppgifter som finns där: mocka, hålla rent i stallet, mocka hagar, fodra, släppa ut/in hästar, vara delaktig i hästarnas skötsel och omvårdnad.
Arbetet innebär också att köra traktor, hålla anläggningen ren utvändigt samt kunna göra lättare renoveringsarbeten.
Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt sinne präglas av ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt.
KVALIFIKATIONER
• Praktisk och händigt lagd
• Klara av lyft
• B-körkort
• Hästvana
Dina arbetstider är förlagda till vardagar.
Tjänsten är en provanställning 75% med goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker snarast eller efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal och vi erbjuder även personalförmåner som tex friskvårdsbidrag.
I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709–413646. Mer information om föreningen hittar du på www.krf.nu.
Söker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.