Hoppa till huvudinnehåll

Frågor & Svar

Då vi vill ha en jämn hästfördelning och kontinuitet i våra ridgrupper kommer man endast att kunna rida igen två tillfällen per termin.

Vi har fullt i våra grupper och det finns inte utrymme för igenridning i den mån vi har haft tidigare. Viktigt för Klagshamns Ryttarförening är ha kvalitet på våra grupper och att belastningen på hästarna inte blir för stor. De behöver gå så jämnt som möjligt för att må bra och hålla i längden.

Undantag för två tillfällen är om man skadar sig under lektionstid. Då får man rida igen tillfällena man missat pga. skada. Om vi flyttar lektion till annan dag och man inte kan det tillfället får man också rida igen.

Vi reserverar oss för att ändra tid på ridning under röda dagar.

För att få rida igen ska man ha anmält att man är borta senast kl.12.00 samma dag.

Igenridning bokas med din ridlärare.

På Svenska Ridsportförbundets hemsida finns informationen  Ryttarens utrustning

Anmäl intresse via denna länk, Anmälningslänk. Fyll i uppgifter utförligt som gör det möjligt för oss att placera dig i en grupp.
Vänligen notera att vi kan inte garantera platser.

Är man borta eller sjuk på vardagar, skickar man ett sms till 0790-16 25 15  senast kl. 12.00. Ange namn, efternamn dag och datum och ridlärare.

Blir man sjuk på fred em. eller på helgen skickar man sms senast kl. 9.00.

För att kunna erbjuda två igenrindningar per termin behöver vi veta när ni är borta så vi kan erbjuda en plats i den gruppen. Även för att kunna reglera hästfördelningen under lektionerna.

Klubbkläder beställer ni HÄR.

Om olyckan är framme under ridlektion anmäler du själv direkt till Folksam här
folksam.se/anmal-skada

Har Folksam ytterligare frågor angående händelsen kontaktar de oss på KRF.